Kry meer hulp vir jou tegniese probleme

Het jy nog steeds probleme? Hier is meer maniere om hulp te kry

Jy het waarskynlik jou pad na hierdie bladsy gevind, soek na meer hulp nadat jy een van my probleemoplossingsgidse, programmatuurlyste of 'n ander stuk op my webwerf gelees het. As dit nie die geval is, moet u my webwerf op soek na 'n oplossing vir u tegniese probleem (wat u kan doen met die groot soekkassie bo-aan die bladsy) voordat u die onderstaande advies volg.

Die beste manier om meer hulp te kry met 'n rekenaar probleem of ander tegnologie vraag is om die gesprek op Facebook aan te sluit waar ek 'n daaglikse "Help Me!" Plaas. Q & A draad. Pos in 'n gerespekteerde tegniese ondersteuningsforum is 'n ander idee. U kan meer lees oor albei hierdie idees hieronder.

Kry persoonlike hulp op Facebook

© Pearleye / E + / Getty Images

Ek begin elke dag 'n nuwe gesprek op Facebook genaamd Help my! . Dit is jou kans om gratis, een-tot-een hulp met jou rekenaarprobleem te kry.

Gee net 'n opmerking oor die pos en beskryf jou probleem soveel as moontlik, en ek sal my bes doen om te help. Ek kyk deurgaans na nuwe opmerkings, en ook as minstens een ander kenner wat ek nooi. U is ook welkom om te help as u wil.

Laaste Uitgawe: Help my! (Maandag, 30 April 2018)

Ek begin gewoonlik 'n nuwe Help Me! op Facebook in die oggend. As jy vandag nog nie sien nie, kan jy gister se vrye tyd gebruik. Ouer poste verstryk nie so ons kan dit voortgaan om dit te gebruik solank dit nodig is totdat ons u probleem opgelos het.

Belangrik: Wees asseblief spesifiek en deeglik wanneer u u kommentaar verlaat. Sien hoe om u probleem te beskryf aan 'n rekenaarherstelwerker vir meer inligting om die meeste hulp te vra.

Terwyl Facebook waar ek met my lesers die meeste interaksie het, plaas ek ook gereeld berigte oor rekenaarondersteunende onderwerpe op Twitter en Google+.

Plaas op 'n Tegniese Ondersteuningsforum

Ek het hier 'n forum hier op my PC Support-werf gehou, maar ek het dit in 2013 afgetree. Gelukkig is daar verskeie gratis en goed bemanne tegniese ondersteuningsforums daar buite, wat goeie opsies is as jy eerder die roete wil neem.

Sommige van my gunsteling rekenaarhulpforums is Bleeping Computer, Tech Support Forum, Tech Support Guy, en PC Help Forum. Hulle is almal besig om besig te wees en goed beman, belangrike faktore as u graag wil hê dat u vraag deur soveel mense as moontlik beskou en beantwoord word.

Soos ek in die afdeling hierbo genoem het, lees asseblief my Hoe om u probleem te beskryf aan 'n PC Repair Professional voordat u op enige van die forums plaas.

Belangrik: Weet asseblief dat ek nie gereeld op die forums deelneem nie. As jy hulp nodig het nadat jy deur een van my probleemoplossings of handleiding van hierdie webwerf gewerk het , is dit waarskynlik 'n beter idee om my op Facebook (hierbo) vas te hou.

Kan ek jou e-pos?

E-pos is nie 'n goeie manier om hulp van my te kry met 'n rekenaarvraag nie. Sosiale netwerke (soos Facebook) is soveel vinniger en laat ander toe om my te help.

Ek doen soos e-pos vir dinge soos terugvoer op my artikels, versoeke vir sagteware en diensresensies, "dankie" aantekeninge en algemene opmerkings.

Met ander woorde, alles wat nie 'n antwoord benodig nie, werk goed vir e-pos.

As dit meer klink soos wat jy wil praat, voel my vry om my 'n e-pos te stuur.