Organiseer jou kombuis resepte met oopbron

Maklike (en gratis) maniere om die gemors wat formeel bekend staan ​​as jou kombuis, aan te pak

Goed, ek erken dat daar gebiede van my kombuis is wat buite beheer is, met die grootste skuldige al die resepte wat ek uit tydskrifte geskeur het en in 'n groot hoop op die rak georganiseer het. Ek hou daarvan om te glo dat my hoop netjies is, maar om eerlik te wees, het ek geen idee wat daar meer in is nie. Daar moet 'n beter manier wees om dit te hanteer, reg?

Wel, dit blyk dat daar baie gratis, oopbron-stukke sagteware daar buite is wat daarop gemik is om dit te doen.

Hieronder is 6 gratis opsies wat ek interessant gevind het. Hulle sal almal help om jou resepte te organiseer, maar afhangende van hoe jy dit wil doen, is daar dalk een wat net met jou praat as die ander. My persoonlike keuse sou wees om saam met een van die webgebaseerde persone te gaan, sodat ek die resep by die winkel kon opneem, maar dit mag nie vir jou bekommerd wees nie. Hoe dan ook, ek sien nie uit om daardie berg resepte op te tel nie, so ek dink dat ek dinge eers makliker op my kan maak.

Desktop-gebaseerde sagteware

Ek sal die eerste wees om te erken dat desktop-gebaseerde open source sagteware nie altyd pragtig is om na te kyk nie ( enige ontwerpers daar buite? ), Maar wat dit in styl ontbreek, maak dit dikwels meer as met funksionaliteit. So, met die oog daarop, as jy jou resepte privaat wil hou en op jou rekenaar gestoor word, is hierdie drie opsies die moeite werd om uit te check.

Web-gebaseerde sagteware

As jy meer belangstel om jou resepte te deel of dit op verskeie toestelle (desktop, tablet, selfoon, ens.) Beskikbaar te stel, kan 'n web-oplossing dalk 'n beter keuse wees. Hieronder is 'n paar groot (en moderne) opsies om van te kies.

Soos u kan vertel, is daar nie 'n tekort aan resepbestuurders op die oopbron nie, kies die een wat die eienskappe het wat u wil en bly georganiseer, bespaar tyd en eet gesonder. En sodra jy daardie stapel ou resepte aangepak het, kan jy voortgaan met ander kombuiswerkstukke.